Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Zefal tri bottle cage set παγουροθήκη για ΤΤ Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Zefal tri bottle cage set παγουροθήκη για ΤΤ

Zefal tri bottle cage set παγουροθήκη για ΤΤ. Στο Δαλαβίκας Bikes  βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παγουροθήκες και  αξεσουάρ Zefal. Τσαντάκια, τρόμπες, παγούρια, βάσεις κινητών, σχάρες, προστασία ποδηλάτου κ.α.

52,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Zefal

Παγουροθήκη 2 θέσεων μπουκαλιών
Σχεδιασμένο για απαιτητικούς τριαθλητές, αυτό το οπίσθιο σύστημα ενυδάτωσης σας επιτρέπει να τοποθετήσετε δύο μπουκάλια στο πίσω μέρος της σέλας σας ή ένα μπουκάλι και ένα μπουκάλι εργαλείων. Πλήρες και στιβαρό, το σετ αποτελεί μια πολύ καλή λύση για τριάθλο και προπονήσεις μεγάλων αποστάσεων. Περιέχει ένα στήριγμα καθολικής τοποθέτησης σε ράγα και 2 κλωβούς μπουκαλιών, το Z2 και το Z2i, καθώς και τις βίδες που παρέχονται για την εγκατάσταση. Οι παγουροθήκες που ανοίγουν στο πλάι επιτρέπουν την εύκολη και γρήγορη πρόσβαση στα μπουκάλια. Κατασκευασμένα στη Γαλλία με ενισχυμένο υλικό από υαλοβάμβακα, συγκρατούν πολύ καλά τις φιάλες. Στο Z2i περιλαμβάνονται 2 υποδοχές CO2.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: