Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Αποστολή - Κόστος - Παράδοση

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

1 Παραλαβή από το κατάστημα Δαλαβίκας bikes

Τα προϊόντα που αγοράζετε μπορείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημά μας στη Λάρισα (Ηρώων Πολυτεχνείου 98) χωρίς επιπλέον κόστος μεταφορικών, αφού ενημερωθείτε με σχετικό e-mail.

*Εάν επιθυμείτε να δεσμεύσετε τηλεφωνικά ένα προϊόν καλέστε μας να κάνουμε κράτηση έως 3ημέρες. Μετά το πέρας των 3 ημερών η τηλεφωνική παραγγελία ακυρώνεται και αποδεσμεύονται τα προϊόντα.


2 Αποστολή της παραγγελίας σας με την Γενική Ταχυδρομική

Η μεταφορά και παράδοση από  την Γενική Ταχυδρομική  ισχύει μόνο για  μικρά/ μεσαία δέματα με βάρος μικρότερο των 10kg.

Η courier αναλαμβάνει να παραδώσει την παραγγελία σας εντός 1-3 εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε επιλέξει και 3-5 ημέρες όταν πρόκειται για χωριά ή δυσπρόσιτες περιοχές και περισσότερες μέρες  όταν η παραγγελία  εξαρτάται από τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων. 

Το κόστος των εξόδων μεταφοράς έχει ως εξής:

Α) Για δέματα έως 5 κιλά:

  •  Δωρεάν για παραγγελίες άνω των 100€
  •  6€ για παραγγελίες κάτω των 100€

Β) Για δέματα άνω των 5 κιλών (πραγματικά ή ογκομετρικά):

  • 10€ για παραγγελίες ανεξαρτήτου βάρους

3 Αποστολή της παραγγελίας σας με ΕΛΤΑ μεταφορική σε όλη την Ελλάδα

Η μεταφορά με ΕΛΤΑ ισχύει για όλα τα ποδήλατα μικρά και μεγάλα ή δέματα με βάρος μεγαλύτερα τα 10kg.

Η μεταφορική εταιρία ΕΛΤΑ αναλαμβάνει να παραδώσει την παραγγελία σας εντός 2-6 εργάσιμων ημερών στη διεύθυνση παράδοσης που έχετε επιλέξει και 3-8 ημέρες όταν πρόκειται για χωριά ή δυσπρόσιτες περιοχές και περισσότερες μέρες  όταν η παραγγελία  εξαρτάται από τη μη διαθεσιμότητα των προϊόντων.

Το κόστος των εξόδων μεταφοράς έχει ως εξής:

Α) Για αποστολές δεμάτων σε πόλεις ή κωμοπόλεις  υπάρχει επιβάρυνση 10€ και η παράδοση γίνεται από το κοντινότερο πρακτορείο της περιοχής σας.

Β) Για αποστολές των δεμάτων με κατ οίκων παράδοση υπάρχει επιβάρυνση 8€. Στα ογκώδη προϊόντα η παράδοση γίνεται επί του πεζοδρομίου. Αν επιθυμείτε την παράδοση κατ' οίκον παρακαλούμε σημειώστε το στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

Γ) Για αποστολές των δεμάτων σε δυσπρόσιτους προορισμούς το έξτρα κόστος είναι κατόπιν συνεννόησης.

**ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ Παραλαμβάνετε το ποδήλατό σας 100% συναρμολογημένο από το φυσικό μας κατάστημα και 98% συναρμολογημένο έτοιμο στο χαρτονένιο δέμα με την παράδοση των ΕΛΤΑ.

*Εάν επιθυμείτε την παράδοση της παραγγελίας σας με διαφορετική μεταφορική εταιρεία τότε επιβαρύνεστε εσείς τα έξοδα μεταφοράς όπως αυτά θα διαμορφωθούν από την εταιρεία.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Η παραγγελία σας δύναται να καθυστερήσει εάν συντρέξει ένας από τους παρακάτω λόγους:

  • Λόγω μη έγκαιρης αποστολής του προϊόντος από τον προμηθευτή ή λόγω ξαφνικής έλλειψης αποθέματος.
  • Λόγω σφάλματος στην έκθεση των προϊόντων που δείχνει εσφαλμένα ότι το προϊόν που παραγγείλατε είναι διαθέσιμο (σε απόθεμα).
  • Λόγω καιρικών συνθηκών ή απεργιών να καθυστερήσει η μεταφορά του προϊόντος από τον προμηθευτή ή η παράδοσή του σε εσάς από την μεταφορική εταιρία.
  • Λόγω αποστολής σε δυσπρόσιτη περιοχή (νησί, ορεινά χωριά κλπ)

Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθείτε τηλεφωνικά ή/και μέσω e-mail.