Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Το κατάστημά μας

Δαλαβίκαςbikes

Από το 2000 δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδηλάτου, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα, ακολουθώντας την εξέλιξη των ποδηλατικών προϊόντων και της ποδηλατικής τεχνολογίας. Διαθέτει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο χώρο και αναγνωρισιμότητα, εξυπηρετώντας όχι μόνο την τοπική αγορά, αλλά και τις ανάγκες καταναλωτών και φίλων του ποδηλάτου από όλη την Ελλάδα.

Το  ποδηλατικό και ιντερνετικό κατάστημα Δαλαβίκας bikes όλα αυτά τα χρόνια με συνέχεια και συνέπεια, υπηρετεί, στηρίζει και προωθεί το ποδήλατο και την ποδηλασία.

Στον μοντέρνο και πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο 400 τ.μ. θα βρείτε ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη. Ποδήλατα πόλης, βουνού, δρόμου, ηλεκτρικά, trekking και fitness, πατίνια και παιδικά ποδήλατα, παιδικά αξεσουάρ για τους μικρούς αναβάτες, μεγάλη ποικιλία σε διάφορα ποδηλατικά αξεσουάρ και ανταλλακτικά αλλά και ποδηλατικός ρουχισμός είναι στη διάθεσή του σύγχρονου ποδηλάτη και καταναλωτή.

Καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο του ποδηλάτου BIANCHI, CANNONDALE, GIANT, WILIER, BALLISTIC, CLERMONT, KROSS, CAMPAGNOLO, SHIMANO, VITTORIA,CONTINENTAL, MAVIC, VITTORIA, SCHWALBE, TUFO, SMP, SAN MARCO, BICYCLE LINE, SANTINI, SPORTFUL, ENDURA, FSA, ROTOR, KASK, LIMAR, FIZIK, GAERNE, SIDI, SARIS, CYCLOPS  κ.α., ικανοποιούν  και τις πιο απαιτητικές ποδηλατικές σας ανάγκες.

Εγγυημένες παροχές/υπηρεσίες

 • Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 100€.
 • Αποστολή συναρμολογημένων ποδηλάτων, έτοιμα προς χρήση!
 • Εξειδικευμένο service: επισκευή, αναβαθμίσεις, μετατροπές και αναπαλαιώσεις.
 • Άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό είναι έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε ποδηλατική απορία ακόμα και τηλεφωνικά!
 • Εκπτώσεις σε αθλητές.
 • Εκπτώσεις μετά την απόσυρση ποδηλάτου στο κατάστημά μας.
 • Χειροποίητες κατασκευές ποδηλάτων για ειδικούς σκοπούς.
 • Υπηρεσία Βike Delivery Service για παραλαβή, επισκευή και παράδοση του ποδηλάτου στο σπίτι σας.
 • Υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτου και ποδηλατικού εξοπλισμού στη Θεσσαλία και το νομό Πιερίας.

Οι ιδιοκτήτες Δαλαβίκας Κώστας και Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα έχουν έντονη αθλητική και αγωνιστική παρουσία στην ποδηλασία, ως αθλητές, προπονητές, διοργανωτές ποδηλατικών αγώνων,  εργάζονται με μεράκι και αγάπη για να σας προσφέρουν ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες, υποστηρίζοντας πάντα το τρίπτυχο αθλητισμός, οικολογία, εναλλακτικός τρόπος ζωής...


Το 2014 ιδρύεται η Cycling Hellas η οποία:

 • Διαθέτει  υπηρεσία ενοικίασης ποδηλάτων, ποδηλατικού εξοπλισμού & αξεσουάρ, 20 θέσιο τρέιλερ & σχάρες για μεταφορά ποδηλάτων.
 • Μέσω της Cycling Hellas Academy ειδικεύεται στην εκπαίδευση της ποδηλασίας προσφέροντας μαθήματα εκμάθησης και εκπαίδευση ασφαλούς οδήγησης ποδηλάτου για  όλες τις ηλικίες (παιδιά και ενήλικες).
 • Έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες & καθιερωμένες αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις.

Το κατάστημα Δαλαβίκας bikes & η Cyclinghellas  αποτελούν τους Μεγάλους Χορηγούς του Πoδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ στον οποίο οι ιδιοκτήτες είναι ερασιτέχνες αθλητές, προπονητές, παράγοντες, διοργανωτές ποδηλατικών αγώνων.

Δαλαβίκας bikes on Youtube  Facebook  Instagram

Ενοικίαση ποδηλάτου εδώ 

Η πολυετής πείρα, η πλούσια και πολύπλευρη γνώση αλλά κυρίως η αγάπη και το πάθος μας για το ποδήλατο & την ποδηλασία σε συνδυασμό με τον σεβασμό μας στον πελάτη και φίλο του ποδηλάτου, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.