Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Peruzzo Pure Instict σχάρα οροφής αυτοκινήτου αλουμινίου με κλειδαριά

Peruzzo Pure Instict σχάρα οροφής αυτοκινήτου αλουμινίου με κλειδαριά. Δαλαβίκας Bikes, τα πάντα για το ποδήλατο. Στο κατάστημά μας θα βρείτε τα πάντα για σχάρες Peruzzo

118,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Peruzzo

Η Pure Instinct από την Peruzzo είναι η σχάρα οροφής που ψάχνατε!

Είναι τόσο απλή με εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση που θα την λατρέψετε. Διαθέτει κεφαλή 360 ° ώστε να προσαρμόζεται και στα πιο δύσκολα ποδήλατα καθώς και κλειδαριά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από τυχών ανεπιθύμητους. Τοποθετείται εύκολα σε ράβδους οροφής και διαθέτει αντάπτορες «T». Για τετράγωνες ράβδους θα πρέπει να προμηθευτείτε το ανταλλακτικό Art 875, το οποίο δεν περιλαμβάνεται.

Η Pure Instinct από την Peruzzo είναι η σχάρα οροφής που ψάχνατε!

Είναι τόσο απλή με εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση που θα την λατρέψετε. Διαθέτει κεφαλή 360° ώστε να προσαρμόζεται και στα πιο δύσκολα ποδήλατα καθώς και κλειδαριά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο από τυχών ανεπιθύμητους. Τοποθετείται εύκολα σε ράβδους οροφής και διαθέτει αντάπτορες «T». Για τετράγωνες ράβδους θα πρέπει να προμηθευτείτε το ανταλλακτικό Art 875, το οποίο δεν περιλαμβάνεται.

Κατάλληλο για όλα τα ποδήλατα.

Χαρακτηριστικά

ΥλικόΑλουμίνιο
Μέγιστο Φορτίο45 kg
Θέσεις για ποδήλατα3

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: