Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Προπονητήριο Saris Smart H3 Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Προπονητήριο Saris Smart H3

Προπονητήριο Saris Smart H3. Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο! Εδώ βρείτε όλα τα ποδηλατικά προπονητήρια της κορυφαίας Saris για να γυμναστείτε ευχάριστα στο σπίτι σας.

1.199,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Saris

Προπονητήριο Saris Smart H3

Αξιόπιστο. Ανθεκτικό. Πιο ήσυχο από ποτέ.

Όταν πρόκειται για προπονητήρια ποδηλάτων, η πιο συχνή ερώτηση είναι: πόσο θόρυβο κάνει; Έχοντας αυτό σαν πρωταρχικό στόχο, η ομάδα της Saris που εδρεύει στο Ουισκόνσιν έβαλε αυτό το ερώτημα κάτω από το μικροσκόπιο και έθεσε ως στόχο να κατασκευάσει ένα προπονητήριο τόσο ήσυχο ώστε ο μόνος ήχος να είναι ο ήχος της μετάδοσης του ποδηλάτου.

Το αποτέλεσμα? Ένας Smart προπονητήριο "Direct Mount" με προδιαγραφές ήχου 59 ντεσιμπέλ στα 20 μίλια / ώρα. Με άλλα λόγια, το H3 είναι πέντε φορές πιο ήσυχο από τις προηγούμενες γενιές, καθιστώντας το το πιο ήσυχο Smart προπονητήριο που έχει κατασκευαστεί ποτέ από την Saris/Cycleops.

Tο H3 διαθέτει την ίδια αξιοπιστία και ανθεκτικότητα με τους προκατόχους του. Κάθε H3 είναι φτιαγμένο από χυτοσίδηρο και κατεργασμένο αλουμίνιο που προέρχεται από την καρδιά της Αμερικής. Εσωτερικά ενσωματωμένα είναι εξαρτήματα που έχουν βαθμονομηθεί σχολαστικά για τη μέτρηση της ισχύος, της ταχύτητας και του ρυθμού, καθώς και ενός ισορροπημένου βολάν - όλα κατασκευασμένα για να αντέξουν τα 2000 watt και να αναπαράγουν έναν βαθμό αναρρίχησης 20%.

Δοκιμασμένο να αντέχει σε βαριά προπόνηση, το εσωτερικό σύστημα ψύξης του H3 θα κρατήσει την ηλεκτρομαγνητική αντίσταση σε λειτουργία και ακρίβεια για αμέτρητες ώρες.

 


Χαρακτηριστικά Προϊόντος:

  • Πιο ήσυχο από ποτέ
  • Προπόνηση ακριβείας: +/- 2% ακρίβεια ισχύος.
  • Έλεγχος και συνέπεια: η ηλεκτρομαγνητική αντίσταση παρέχει μια μετρημένη προπόνηση κάθε φορά.
  • Σχεδίαση direct mount: μεγαλύτερη συμβατότητα με το ποδήλατο και εξαλείφει τις ολίσθησης των τροχών.
  • Δεν απαιτούνται εξωτερικοί αισθητήρες: μετρά ταχύτητα, ρυθμό και ισχύ.
  • Ομοιογενής ενοποίηση: συνδέεται με εσωτερικές εφαρμογές ποδηλασίας με διπλά πρότυπα ANT + FE-C και Bluetooth FTMS.
  • Πιστοποιημένο με την εφαρμογή Zwift
  • Περιλαμβάνει συνδρομή ενός μηνός στην εφαρμογή εικονικής προπόνησης Rouvy

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: