Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

ABUS 6806K/85 NEON SQUARE κλειδαριά αλυσίδα ποδηλάτου σε χρώματα

ABUS 6806K/85 NEON SQUARE κλειδαριά αλυσίδα ποδηλάτου σε χρώματα. Δαλαβίκαςbikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για τις κλειδαριές abus.

40,00 €
με Φ.Π.Α

Abus

Η παράδοση συναντά τον καινοτόμο σχεδιασμό: Η Catena 6806 συνδυάζει την αρχή του επιτυχημένου προκατόχου Catena 685 με την προοδευτική τεχνολογία ασφαλείας της ABUS.

Οι κλειδαριές με αλυσίδα απολάμβαναν πάντα μεγάλη δημοτικότητα μεταξύ έμπειρων ποδηλατών. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς έχουν μερικές μοναδικές ιδιότητες. Ακριβώς όπως η Catena 6806.

Η κλειδαριά είναι ελαφριά και εύκολη στη μεταφορά. Μπορεί να αποθηκευτεί διπλωμένη σε τσάντα ή εναλλακτικά να τυλιχτεί γύρω από την ντίζα της σέλας του ποδηλάτου.

Επίσης είναι τόσο ευέλικτη που είναι δυνατό να δένετε το ποδήλατό σας σχεδόν σε οποιοδήποτε σημείο χωρίς κανένα πρόβλημα. Η Catena 6806 μπορεί να χωρέσει ακόμα και στους πιο στενούς χώρους και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όποτε χρησιμοποιείται το ποδήλατο.

Χαρακτηριστικά

  • Τετράγωνη αλυσίδα πάχους 6 mm με υφασμάτινο μανίκι που αποτρέπει τη φθορά της βαφής του ποδηλάτου
  • Η αλυσίδα είναι κατασκευασμένη από ειδικά σκληρυμένο ατσάλι
  • ABUS Security Level 6
  • Μήκος: 85 cm

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: