Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Globber Scooter One K E-Motion 12 Black-Grey Ηλεκτρικό Πατίνι- Scooter

Globber Scooter One K E-Motion 12 Black-Grey Ηλεκτρικό Πατίνι- Scooter. Στο κατάστημα Δαλαβίκας bikes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε πατίνια, τρίκυκλα, ισορροπίας και διάφορα αξεσουάρ της Globber.

249,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Globber

Globber Scooter One K E-Motion 12 Black-Grey (654-120). Το Globber ONE K E-MOTION 12 είναι ένα ηλεκτρικό σκούτερ 2 τροχών για παιδιά ηλικίας 12+ και εφήβους που προσφέρει απόδοση, ασφάλεια και άνεση ώστε να είναι το καλύτερο ηλεκτρικό σκούτερ για οδήγηση βάσει των παρακάτω χαρακτηριστικών και την άψογη ποιότητα κατασκευής:

  • Yψηλής ποιότητας μπαταρία λιθίου
  • Μοτέρ 150W
  • Σύστημα διπλού φρένου με φώτα
  • Ενισχυμένη δομή πλαισίου από αλουμίνιο με αντιολισθητική ταινία
  • Εργονομικές λαβές με άνετο αφρό EVA

Βασικά Χαρακτηριστικά:

  • Διαθέτει κορυφαία ηλεκτρικά εξαρτήματα σκούτερ όπως, αξιόπιστο μοτέρ χωρίς ψήκτρες 150W ενσωματωμένο στον πίσω τροχό, Μπαταρία λιθίου 3,6Ah – 6 cells, 21,6V (εμβέλεια 8 - 10χλμ*) για ασφαλείς βόλτες. *Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος του χρήστη και την κλίση του οδοστρώματος.
  • Είναι ένα ασφαλές ηλεκτρικό σκούτερ, με σύστημα διπλού φρένου-E-ABS και μηχανικό φρένο-που ενεργοποιείται από το πίσω φρένο του ηλεκτρικού σκούτερ. Επίσης διαθέτει μπροστινό κουδούνι και πίσω φως φρένων για επιπλέον ασφάλεια.
  • Χάρη στον έξυπνο αισθητήρα πίεσης γκαζιού που είναι ενσωματωμένος στο μπροστινό μέρος του deck, ο αναβάτης μπορεί να ελέγχει διαισθητικά την ταχύτητά χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσει τα χέρια του από το τιμόνι (μέγιστη ταχύτητα 15χλμ/ώρα*), ώστε να μπορεί να οδηγεί με ασφάλεια. *Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το βάρος του χρήστη και την κλίση του οδοστρώματος.
  • Το ONE K E-MOTION 12 είναι ένα ρυθμιζόμενο σκούτερ που διαθέτει ρυθμιζόμενο, φαρδύ, καμπύλο αλουμινένιο ανοξείδωτο σκούτερ T-bar σε 2 ύψη (80cm / 90cm από το έδαφος) με άνετες, εργονομικές λαβές TPR διπλού χρώματος.
  • Διαθέτει υψηλής ποιότητας και υψηλής απόδοσης 140 mm (πλάτος 30 mm) εμπρός PU τροχό και λαστιχένιο πίσω ελαστικό 128 mm (40 mm), τοποθετημένο σε ρουλεμάν ABEC 5.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: