Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

M-Wave Maastricht σάκος πλάτης

M-Wave Maastricht σάκος πλάτης . Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε τσαντάκια και άλλα αξεσουάρ της M-wave

-5,00 €
50,00 €
ΑΠΟ 55,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

M-Wave

Το M-WAVE Maastricht 2 in 1 backpack είναι ένα…πολυσακίδιο!

Αποτελείται από ΔΥΟ σακίδια τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο ή να ενωθούν με φερμουάρ ώστε να αποτελέσουν ένα ενιαίο σύνολο.

  • Το πρόσθιο τμήμα είναι ένα σακίδιο πλάτης με ρυθμιζόμενους ιμάντες, σχετικά μικρή χωρητικότητα, εσωτερικές θήκες για κινητό τηλέφωνο, στυλό, μολύβια, μπάρες κλπ συναφή καθώς και κρίκο ανάρτησης των κλειδιών.
  • Εξωτερικά φέρει θήκη στερέωσης του κράνους και ανακλαστικές ταινίες.
  • Το κυρίως σακίδιο διακρίνεται για τα εξαιρετικά σπογγώδη pads που φέρει στην πλάτη και στους ιμάντες με αποτέλεσμα να κάθεται απαλά στην πλάτη και να επιτρέπει τον αερισμό της (Anatomic and Air-Vent System).
  • Διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό που δημιουργεί δύο χώρους με εσωτερικό τσαντάκι
  • Διαθέτει 4 εξωτερικές θήκες και άφθονες ανακλαστικές ταινίες

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: