Λόγω των συνθηκών του COVID-19 & του πολύ αυξημένου όγκου των παραγγελιών, προσωρινά θα δεχόμαστε μόνο παραγγελίες ποδηλάτων.
Παρακαλούμε πριν την τοποθέτηση παραγγελίας ποδηλάτου να επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης του ποδηλάτου σας.
Οι παραγγελίες σας δύναται να καθυστερήσουν έως και 20 μέρες.
Σας ζητούμε συγνώμη που προσωρινά αδυνατούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε παραγγελίες ποδηλατικών αξεσουάρ. Εργαζόμαστε σκληρά για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Κράνος Ενηλίκων Force Bull Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Κράνος Ενηλίκων Force Bull fluo

Κράνος Ενηλίκων Force Bull. Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο.Εδώ θα βρείτε αξεσουάρ, ανταλλακτικά, κράνη, παπούτσια, ρουχισμό της Force! 

50,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Force

 Η τεχνολογία κατασκευής του είναι in-mold για την επίτευξη μεγαλύτερης ασφάλειας. Διαθέτει εξωτερικό ρυθμιστή μεγέθους για ακριβή προσαρμογή στο κεφάλι του αναβάτη. Επιπλέον, στην συσκευασία περιλαμβάνονται αποσπώμενα γείσα. Στο σημείο προσαρμογής τους υπάρχει τοποθετημένο κουμπωτό εξάρτημα (διακριτικό logo) για να μην φαίνεται το κενό, όταν αυτά δεν χρησιμοποιούνται.

Χρώμα fluo

Μεγέθη  S-M, L -XL

Σημειώστε το νούμερο που θέλετε στις παρατηρήσεις της παραγγελίας σας.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: