Μπισκότα με αμύγδαλα

Υλικά

175γρ λάδι

100γρ ζάχαρη ή μέλι

1 αυγό ή 1 κουταλιά ταχίνι για vegan

100γρ αλεύρι ολικής

50γρ αμύγδαλα τριμμένα

Εκτέλεση

  1. Ανακατεύω το λάδι με τη ζάχαρη (ή μέλι) και το αυγό (ταχίνι).
  2. Προσθέτω το αλεύρι και τα αμύγδαλα.
  3. Σε ταψάκι με λαδόχαρτο βάζω μικρές κουταλιές από το μίγμα και ψήνω για 10-15 λεπτά στους 170 βαθμούς.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.

Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα