Μπισκότα με αμύγδαλα
Υλικά
175γρ λάδι
100γρ ζάχαρη ή μέλι
1 αυγό ή 1 κουταλιά ταχίνι για vegan
100γρ αλεύρι ολικής
50γρ αμύγδαλα τριμμένα
Εκτέλεση
- Ανακατεύω το λάδι με τη ζάχαρη (ή μέλι) και το αυγό (ταχίνι).
- Προσθέτω το αλεύρι και τα αμύγδαλα.
- Σε ταψάκι με λαδόχαρτο βάζω μικρές κουταλιές από το μίγμα και ψήνω για 10-15 λεπτά στους 170 βαθμούς.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.
Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!
Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα