Μπισκότα χωρίς γλουτένη
Υλικά
1 ½ φλιτζάνι αλεύρι φαγόπυρου
1 ½ φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα σκόνη
60γρ. μαργαρίνη bio λιωμένη
2 αυγά
1 βανίλια
¼ φλιτζάνι ζάχαρη ή μέλι
1 κουταλιά της σούπας κακάο (προαιρετικά) ή 1 φλιτζάνι τριμμένη μαύρη σοκολάτα σε κύβους
Εκτέλεση
Ψήνω στο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 170 βαθμούς C
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.
Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!
Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα