Μπισκότα χωρίς γλουτένη

Υλικά

1 ½ φλιτζάνι αλεύρι φαγόπυρου

1 ½ φλιτζάνι αμυγδαλόψιχα σκόνη

60γρ. μαργαρίνη bio λιωμένη

2 αυγά

1 βανίλια

¼ φλιτζάνι ζάχαρη ή μέλι

1 κουταλιά της σούπας κακάο (προαιρετικά) ή 1 φλιτζάνι τριμμένη μαύρη σοκολάτα σε κύβους

Εκτέλεση

Ψήνω στο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 170 βαθμούς C


Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.

Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα