Αμυγδαλωτά με μανταρίνια πολύ νόστιμα

Εκτέλεση

Βράζουμε σε λίγο νερό φλούδες από 4 μανταρίνια κατά προτίμηση βιολογικά

Τις αλέθουμε και προσθέτω ½ κιλό αμύγδαλα + ½ κιλό μαύρη ζάχαρη στο μπλέντερ να γίνει άχνη + χυμό από 4-5 μανταρίνια και σε κατσαρόλα βράζω και ανακατεύω να εξατμιστούν τα υγρά. Ζυμώνουμε σε ότι σχήμα θέλουμε και τα σερβίρουμε σε φορμάκια μικρά λαδόχαρτου, δε ψήνω παρά  τα αφήνω να στεγνώσουν για 1 μέρα με το αέρα.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.

Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα