Γιαουρτογλυκό με μπισκότα και μαρμελάδα ή μέλι
Υλικά συνταγής
1 πακέτο ΠΤΙ-ΜΠΕΡ βιολογικά
500 g στραγγιστό γιαούρτι κατσικίσιο βιολογικό
250 ml γάλα σόγιας βιολογικό
8 κουταλιές της σούπας σιρόπι αγαύης
50 g κορν φλάουρ (5 κουταλιές της σούπας)
Μαρμελάδα της αρεσκείας σας ή τη σπιτική πανεύκολη μαρμελάδα φράουλας που είδατε παραπάνω ή μέλι.
Εκτέλεση συνταγής
Τοποθετούμε όλα τα υλικά [εκτός από τα μπισκότα] σε μια κατσαρόλα και ανακατεύουμε καλά μέχρι να βράσει η κρέμα.
Απλώνουμε τα μπισκότα σε ένα ταψί (26x34cm), τοποθετούμε πάνω τους λίγη μαρμελάδα και απλώνουμε με πινέλο, μετά από πάνω βάζουμε την κρέμα γιαουρτιού και την στρώνουμε ομοιογενώς.
Βάζουμε μια στρώση μαρμελάδας, σπάμε τα υπόλοιπα μπισκότα και γαρνίρουμε.
Τοποθετούμε το ταψί στο ψυγείο. Αφού παγώσει, το κόβουμε σε μερίδες.
Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.
Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!
Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα