Μαρμελάδα μήλου στιγμής

Υλικά συνταγής

  • 5 μήλα
  • 5 κουταλιές σούπας μαργαρίνη βιολογική
  • 5 κουταλιές σούπας  στέβια και 5 κουταλιές σούπας σιρόπι αγαύης
  • κανέλα
  • αν χρειαστεί μπορείτε να προσθέσετε λίγο 1 φύλλο  ζελατίνης  διαλυμένη σε κρύο νερό για να βοηθήσετε το πήξιμο της μαρμελάδας.

Εκτέλεση συνταγής

  1. Σε ένα αντικολλητικό μεγάλο τηγάνι βάζουμε το βούτηρο να λιώσει.
  2. Προσθέτουμε το γλυκαντικό  και ανακατεύουμε καλά για να λιώσει.
  3. Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τα μήλα. Τα ρίχνουμε κι αυτά μέσα στο τηγάνι και ανακατεύουμε.
  4. Σε 2-3 λεπτά τα μήλα έχουν μαλακώσει.
  5. Τα λιώνουμε με ένα πιρούνι και πασπαλίζουμε με όση κανέλα μας αρέσει.
  6. Βράζουμε για 1-2 λεπτά μέχρι να δέσει η μαρμελάδα μας

και…..η μαρμελάδα μας είναι έτοιμη.

Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.

Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα