Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Προσφορά SECTOR HELIX CTB 28'' ποδήλατο trekking αλουμινίου Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

SECTOR HELIX CTB 28'' ποδήλατο trekking αλουμινίου

SECTOR HELIX CTB 28'' ποδήλατο trekking αλουμινίου. Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε τα ποδήλατα της Sector!

-56,00 €
434,00 €
ΑΠΟ 490,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Sector

Το Sector Helix είναι κατάλληλο για οδήγηση τόσο στην άσφαλτο όσο και σε ελαφρύ χωματόδρομο. Έτσι μπορείτε να απολαύσετε άνετες βόλτες στους δρόμους της πόλης αλλά και την εξοχή. Ο μεγάλος τροχός των 28’’ εξασφαλίζει όμορφη κύλιση και μεγάλες ταχύτητες στο δρόμο. Το σύστημα ταχυτήτων με 21 ταχύτητες και χειριστήρια τύπου STEF με λεβιέ, φροντίζει για την σωστή μετάδοση της δύναμης από το πετάλι στο τροχό κάνοντας κάθε διαδρομή εύκολη. Επιπλέον, εξοπλίζεται με εμπρόσθια ανάρτηση για την απορρόφηση των κραδασμών του δρόμου, άνετη σέλλα για ξέγνοιαστη οδήγηση, φτερά, σχάρα και φώτα led.

    • Τύπος σκελετού: Χαμηλής εισόδου (Γυναικείο)
    • Ταχύτητες: 21
    • Τύπος φρένων: V-Brake
    • Ανάρτηση: Εμπρός
    • Μέγεθος τροχού: 28''
    • Μοντέλο: Helix

Χαρακτηριστικά

ΦύλοΑνδρικό

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: