Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Σετ προστατευτικών αξεσουάρ εφηβικές Disney Spinderman (Επιαγκωνίδες - Επιχειρήδες - Επιγονατίδες) Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Σετ προστατευτικών αξεσουάρ εφηβικές Disney Spinderman (Επιαγκωνίδες - Επιχειρήδες - Επιγονατίδες)

Σετ προστατευτικών αξεσουάρ εφηβικές Disney Spinderman  (Επιαγκωνίδες - Επιχειρήδες - Επιγονατίδες). Στο Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ποδηλατικά αξεσουάρ

39,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Disney

Περιλαμβάνει : Επιγονατίδες, επιαγκωνίδες, επιχειρίδες.

Τα ανατομικά επιθέματα προστασίας είναι σχεδιασμένα για παιδιά που χρησιμοποιούν πατίνια, ποδήλατα, σκούτερ κλπ. Κατασκευασμένα από ανθεκτικά υλικά και διακοσμημένα με τους χαρακτήρες Avengers. Τα προστατευτικά έχουν σχεδιαστεί για να μειώσουν τον κίνδυνο τραυματισμού κατά τη διάρκεια μιας πτώσης. Το προϊόν συμμορφώνεται με το πρότυπο EN 14120.

Τα προστατευτικά είναι εξοπλισμένα με φαρδύ ελαστικό ιμάντα που επιτρέπει τέλεια εφαρμογή για τα άκρα του παιδιού και άνεση.

Μέγεθος: γόνατο 17,5x13cm, αγκώνα 16x9,5cm

Materiał: νάιλον, πολυουρεθάνη

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: