Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Force Σετ "Eyes" φανάρια ποδηλάτου Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Force Σετ "Eyes" φανάρια ποδηλάτου

Force Σετ "Eyes" φανάρια ποδηλάτου. Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε φώτα ποδηλάτου κι άλλα αξεσουάρ της Force

18,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Force

Σετ φανάρια "Eyes" της Force. Το σετ συμπεριλαμβάνει τα φανάρια "Rank" και "Optic".
Force "Rank".
Εμπρόσθιο φανάρι με 5 λευκά led, και 2 λειτουργίες (μια σταθερή και μια παλλόμενη). Τοποθετείται στο τιμόνι χωρίς τη χρήση εργαλείων και είναι κατάλληλο για τιμόνια με διάμετρο από 25,4 έως 31,8mm. Έχει βάρος 100g μαζί με τη βάση και λειτουργεί με 3 μπαταρίες ΑΑΑ που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία.
Force "Optic".
Οπίσθιο φανάρι της Force με 2 Led κόκκινα 0,5Watt. Έχει 3 λειτουργίες (1 σταθερή και 2 παλλόμενες), βάρος 74g και είναι εξοπλισμένο με βάση εύκολης τοποθέτησης σε ντίζες σέλας διαμέτρου από 25,4 έως 31,6mm. Λειτουργεί με 2 μπαταρίας ΑΑΑ που συμπεριλαμβάνονται στη συσκευασία. Είναι αδιάβροχο ενώ διαθέτει και ειδικό κλιπ στερέωσης στα ρούχα ή την τσάντα.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: