Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Κουκούλα Ποδηλάτου Ενισχυμένη M-Wave Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Κουκούλα Ποδηλάτου Ενισχυμένη M-Wave

Κουκούλα Ποδηλάτου Ενισχυμένη M-Wave.  Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε τα πάντα για αξεσουάρ και ανταλλακτικά της M-Wave

25,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

M-Wave


Κουκούλα μαύρη της M-Wave σε μέγεθος XXL. Είναι κατασκευασμένη από πολύ ανθεκτικό μουσαμά που παρέχει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια ενάντια στη βροχή, τον ήλιο, τη σκόνη και τις λοιπές καιρικές συνθήκες που μπορεί να προκαλέσουν φθορά στο ποδήλατό σας, σε σχέση με τις λοιπές συμβατικές κουκούλες. Διαθέτει κεντρικό κλείσιμο και ελαστικούς ιμάντες μπροστά και πίσω για το καλύτερο δυνατό κλείσιμο και την αποφυγή απώλειάς της από τον αέρα. Είναι σχεδιασμένη για ποδήλατα με φαρδύ τιμόνι, καλάθι και άλλα περιφερειακά που μπορεί να δίνουν όγκο ή ακόμα και για 3 ποδήλατα. Ταιριάζει επίσης και σε συμβατικά μηχανάκια ή σκούτερ.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: