Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Ποδήλατο Giant TCR Advanced 1- disc Pro Compact Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Ποδήλατο Giant TCR Advanced 1 disc Pro Compact

Ποδήλατο Giant TCR Advanced 1- disc Pro Compact. Στο Δαλαβίκας bikes βρείτε  ποδήλατα ΜΤΒ, trekking, δρόμου & αξεσουάρ της κορυφαίας Giant!

3.399,00 €
με Φ.Π.Α

Ρωτήστε για τη διαθεσιμότητα

Η ελάχιστη ποσότητα αγοράς για αυτό το προϊόν είναι 10

Giant

ΕΙΤΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΑΓΩΝΑ, ΕΙΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΚΟΡ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΤΟ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

KEY PERFORMANCE FACTORS

Κορυφαία απόδοση στην κατηγορία

Με εντυπωσιακή αναλογία ακαμψίας-βάρους και ανανεωμένη αεροδυναμική διαμόρφωση, αυτό το πλαίσιο έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει στους αναβάτες αγώνων απεριόριστες δυνατότητες οδήγησης, αεροδυναμικής απόδοσης και ακαμψίας πλαισίου για επιδόσεις που κερδίζουν αγώνες.

Προηγμένη αεροδυναμική

Αυτό είναι το σημείο όπου μπορούν να βρεθούν τα πιο μετρήσιμα κέρδη του TCR σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης γενιάς. Κάθε κομμάτι του πλαισίου αναλύθηκε, σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε για να δημιουργήσει μια συνολική δομή με σημαντικά χαμηλότερη αντίσταση στον αέρα στο μεγαλύτερο εύρος των γωνιών εκτροπής.

Ολικός έλεγχος

Τα ενσωματωμένα δισκόφρενα παρέχουν ομαλή, ισχυρή ισχύ ακινητοποίησης και διαμόρφωση για πρόσθετο έλεγχο σε μεταβαλλόμενες καιρικές και οδικές συνθήκες. Οι νέοι άξονες του πλαισίου αυξάνουν την ακαμψία και βελτιώνουν τον συνολικό χειρισμό, ενώ η πρόσθετη απόσταση από το πλαίσιο και το πιρούνι επιτρέπει ελαστικά μεγαλύτερης διαμέτρου έως 32mm.

HIGHLIGHTS

Ανασχεδιασμένο με ανανεωμένο αεροδυναμικό σχήμα σωλήνων στο headtube, στο downtube και στο πιρούνι, καθώς και πρόσθετο διάκενο για ελαστικά μεγαλύτερης διαμέτρου, αυτό το all-rounder προσφέρει εξαιρετική απόδοση στο δρόμο. Το παλουκόσελο Variant προσθέτει είναι αρκετά ελαστικό έτσι ώστε να δίνει μια ισορροπημένη αίσθηση στον δρόμο. Επιπλέον η ενσωματωμένη τεχνολογία δισκόφρενου, το κάνει να είναι ένα αγωνιστικό ποδήλατο παντός καιρού.

  • XS
      157 cm to 169 cm
  • S
      165 cm to 175 cm
  • M
      171 cm to 181 cm
  • ML
      177 cm to 187 cm
  • L
      183 cm to 193 cm
  • XL
      189 cm to 199 cm

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: