Το κατάστημα Δαλαβίκας bikes, άμεσα μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας με email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση!

Μέγας Χορηγός του Π.Α.Σ. Πηνειός

Ζεύγος Δαλαβίκα

Ο Κώστας Δαλαβίκας είναι ο ιδρυτής και  προπονητής της ομάδας 'Ποδηλατικός Αθλητικός  Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ'. Υπήρξε πρωταθλητής και αθλητής από το 1978. 

Η Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα είναι  προπονήτρια του 'Ποδηλατικού Αθλητικού  Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ', ενώ υπήρξε κι αυτή πρωταθλήτρια και αθλήτρια του Συλλόγου από το 2000.

Οι δυό τους συνεχίζουν να προσφέρουν στο άθλημα της ποδηλασίας και στον 'ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ' σαν προπονητές, ερασιτέχνες αθλητές, παράγοντες, διοργανωτές ποδηλατικών αγώνων.

Το κατάστημα Δαλαβίκας bikes και η Cyclinghellas στηρίζουν έμπρακτα τον 'ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟ' καθώς αποτελούν  τους ' Μέγα'  οικονομικούς  χορηγούς και αρωγούς του ενώ έχουν αναλάβει  όλες τις διοργανώσεις των αγώνων και αθλητικών δράσεων του Συλλόγου.

Το κατάστημα  Δαλαβίκαςbikes, με υπεύθυνους τους ιδιοκτήτες, φιλοξενεί και ξεναγεί στο χώρο του, αθλητές της Σχολής ποδηλασίας (& μαθητές σχολείων), τους οποίους εξοικειώνει με ποδηλατικούς όρους και τεχνικά θέματα για την καλή συντήρηση και επισκευή του ποδηλάτου, τους γνωρίζει το άθλημα της ποδηλασίας, τους ενημερώνει για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και άλλα θέματα που αφορούν την ασφάλεια του ποδηλάτη και την ασφαλή οδήγηση.

Μάθετε περισσότερα για τον Ποδηλατικό Α.Σ. ΠΗΝΕΙΟ Λάρισας  εδώ