Μέγας Χορηγός του Π.Α.Σ. Πηνειός

Ζεύγος Δαλαβίκα

Ο Κώστας Δαλαβίκας είναι ο ιδρυτής και ο προπονητής της ομάδας «Ποδηλατικός Αθλητικός  Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ». Υπήρξε πρωταθλητής και αθλητής από το 1978. 

Η Δέσποινα Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα είναι η προπονήτρια του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ, υπήρξε πρωταθλήτρια και αθλήτρια του Συλλόγου από το 2000.

Οι δυό τους συνεχίζουν να προσφέρουν στο άθλημα της ποδηλασίας και στον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ σαν προπονητές, ερασιτέχνες αθλητές, παράγοντες, διοργανωτές ποδηλατικών αγώνων.

Το κατάστημα Δαλαβίκας bikes και η Cyclinghellas αποτελούν τους ' Μέγα'  οικονομικούς  χορηγούς και αρωγούς του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΥ και έχουν αναλάβει  όλες τις διοργανώσεις των αγώνων και αθλητικών δράσεων του Συλλόγου.

  Το κατάστημα  Δαλαβίκαςbikes με υπεύθυνους τον Κο Κώστα Δαλαβίκα  και την Κα Δέσποινα Τσεσμετζίδου - Δαλαβίκα φιλοξενεί και ξεναγεί στο χώρο του αθλητές της Σχολής ποδηλασίας και μαθητές σχολείων, τους οποίους εξοικειώνει με ποδηλατικούς όρους και τεχνικά θέματα για την καλή συντήρηση και επισκευή του ποδηλάτου, τους γνωρίζει το άθλημα της ποδηλασίας και τους ενημερώνει για τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας και άλλα θέματα που αφορούν την ασφάλεια του ποδηλάτη και την ασφαλή οδήγηση.