Λάρισα, μια όμορφη πόλη. Συγκάτοικοι σε μια όμορφη πόλη 3/2012 - "Καθαριότητα"

Λάρισα, μια όμορφη πόλη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2012 η πρώτη εκδήλωση «Συγκάτοικοι όλοι σε μια όμορφη πόλη» που διοργανώθηκε από τον Δήμο Λαρισαίων μαζί με οργανώσεις της πόλης όπως ο Ελληνικός Οργανισμός Περιβάλλοντος, η Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Ν. Λάρισας και ο Ποδηλατικός Σύλλογος «Πηνειός», με αφορμή μια ιδέα - πρωτοβουλία των Ενωμένων Φροντιστηρίων και της επιχείρησης μας Δαλαβίκας bikes.

Το Σάββατο η Κεντρική Πλατεία φιλοξένησε την έκθεση ποδηλάτων από το κατάστημά μας, με ενημέρωση για την χρήση του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μετακίνησης και άθλησης και άλλα κυκλοφοριακά θέματα.

Την Κυριακή η Κεντρική Πλατεία κατακλύστηκε από πλήθος ποδηλατών και πεζών που σχηματίζοντας ομάδες και με αφετηρία την πλατεία μεταβήκανε σε προκαθορισμένα 8 σημεία της πόλης ( άλση, πάρκα) και φροντίσανε για τον καθαρισμό και καλλωπισμό των χώρων πρασίνου σε συνεργασία με την Γεωτεχνική Υπηρεσία του Δήμου Λαρισαίων.

Ο Π.Α.Σ. Πηνειός με το κατάστημα Δαλαβίκας συμμετείχαμε στην εκδήλωση με μια μεγάλη ομάδα ποδηλατών που ανέλαβε να καθαρίσει τον χώρο του Αβερώφειου πάρκου Λάρισας, εξοπλισμένοι με σακούλες, μάσκες, γάντια μαζεύοντας συνολικά 10 σακούλες σκουπιδιών από το γύρω χώρο!

Λάρισα, μια όμορφη πόλη

Λάρισα, μια όμορφη πόλη