Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Cycling Hellas

Το 2014 ιδρύεται η Cycling Hellas η οποία:

•Δραστηριοποιείται σε:

- Ποδηλατικές εκδρομές (μονοήμερες αποδράσεις).

- Ποδηλατικές διακοπές (πολυήμερες).

- Μultisport εκδρομές (συνδυάζουν ποδηλασία & πεζοπορία).

- Σχολικές εκδρομές.

- Ενοικιάσεις ποδηλάτων.

- Ποδηλατικούς αγώνες.

    Έχοντας μεγάλη εμπειρία στον χώρο της ποδηλασίας, η ομάδα της (CH) σχεδιάζει και διοργανώνει μοναδικές και ασφαλείς ποδηλατικές εκδρομές και πολυήμερες ποδηλατικές διακοπές σε επιλεγμένες μαγευτικές περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας, που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε ηλικία και γούστο. Οι multisport εκδρομές είναι ένας τέλειος συνδυασμός ποδηλασίας, με άλλες υπαίθριες δραστηριότητες.

     Η  CH συνδυάζει τις ποδηλατικές και ταξίδια με επισκέψεις σε αρχαιολογικούς και ιερούς χώρους, σε μουσεία και  ιστορικές περιοχές, σε παραδοσιακά χωριά ή κοσμοπολίτικα μέρη, σε κρυστάλλινες παραλίες ή γραφικά μυθικά βουνά! 

Οι ποδηλατικοί προορισμοί: Υλοποιούνται στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Κεντρικής Ελλάδας.

    Στον Μυθικό Όλυμπο, την κατοικία των 12 Θεών! Στα εντυπωσιακά Μετέωρα, τον  ιερό τόπο! Στους Δελφούς τον ομφαλό της γης! Στην εκθαμβωτική Λίμνη Πλαστήρα! Στον Κίσσαβο, την ορεινή συνέχεια του Ολύμπου που συναντά τη θάλασσα! Τα Τέμπη, εκεί που η μυθολογία συναντά την παράδοση και την ιστορία! Στην Κέρκυρα, το πανέμορφο κοσμοπολίτικο και πολιτισμικό νησί! Στις ακτές του μυθικού Αιγαίου Πελάγους, σε πανέμορφα τοπία της Κεντρικής Ελλάδας! 

    Σε όλες τις εκδρομές & δράσεις αναδεικνύονται μυθολογικά, ιστορικά, πολιτιστικά ή θρησκευτικά στοιχεία, η Ελληνική κουζίνα και η ξεχωριστή φιλοξενία των κατοίκων. 

•Συνεργάζεται: με μοντέρνα πολυτελή ξενοδοχεία για να παρέχει υψηλό επίπεδο υπηρεσιών στις ποδηλατικές εκδρομές, διακοπές και άλλες διοργανώσεις.

•Διαθέτει:

-Ενοικίαση ποδηλάτων:  Άριστα συντηρημένα ποδήλατα από καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο του ποδηλάτου (Bianchi, Cube, Cannondale, Giant, Ballistic, Clermont) σε όλους τους τύπους (road, MTB, fitness, trekking, e-bike, παιδικά ποδήλατα). Όλα τα ποδήλατα είναι καθαρά, τεχνικά ελεγμένα και ρυθμισμένα στα μέτρα του αναβάτη, η παράδοση και παραλαβή από και προς το χώρο των πελατών εντός Θεσσαλίας και του Νομού Πιερίας.

-Ενοικίαση ποδηλατικού εξοπλισμού και αξεσουάρ: Μεγάλη γκάμα ποδηλατικών αξεσουάρ (σχάρα ποδηλάτου, σχάρα αυτοκινήτου, παιδικό κάθισμα, οπίσθια τσάντα σχάρας, ταχύμετρο, φώτα, πεντάλ, κλπ.. σε άψογη κατάσταση.

-Ποδηλατικό ρουχισμό από επώνυμες ποδηλατικές εταιρείες.

-Τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο & εκπαιδευμένο προσωπικό.

-Μεταφορικά μέσα: Βανάκι & 2 οχήματα, μεγάλο τρέιλερ για 20 ποδήλατα & άλλες σχάρες για μεταφορά ποδηλάτων.

Η CH έχει στο ενεργητικό της: πολύ επιτυχημένες και καθιερωμένες ποδηλατικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις.

Οι ιδρυτές της CH: (Δαλαβίκας Κώστας και Τσεσμετζίδου Δέσποινα) διαθέτουν τεράστια αγάπη και μεγάλη εμπειρία στο χώρο της ποδηλασίας, είναι πρωταθλητές, αθλητές, προπονητές και εκπαιδευμένοι οδηγοί, ικανοί και έμπειροι με τους συνεργάτες τους να προσφέρουν εξαιρετικές εκδρομές & διοργανώσεις.

Η φιλοσοφία της CH: Είναι να μοιραστεί με τους φιλοξενούμενους την αγάπη και το πάθος για το ποδήλατο και τα ταξίδια, να τους βοηθήσει  να επιλέξουν την κατάλληλη εκδρομή στους πιο απίθανους προορισμούς, να ζήσουν μια καταπληκτική ποδηλατική εμπειρία σε μυθικές διαδρομές.

Η «Cyclinghellas»και το «Δαλαβίκας bikes» : αποτελούν τους Μέγα χορηγούς του Πoδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου  ΠΗΝΕΙΟΣ στον οποίο οι  ιδιοκτήτες είναι προπονητές.

Στοιχεία επικοινωνίας:

e-mail: info@cyclinghellas.gr

Tel: +306944255177 Δέσποινα Τσεσμετζίδου Δαλαβίκα

Site:www.cyclinghellas.gr

Facebook:https://www.facebook.com/cyclinghellas/

You tube: Cyclinghellas

https://www.youtube.com/channel/UC_dCz_q9mN9rJXvEnO1HA9A

Instagram: @cyclinghellas

Ηρώων Πολυτεχνείου 98 Λάρισα

Επισκεφθείτε τη cyclinghellas.gr