Cycling Hellas

Η Cycling Hellas δυναμικά δραστηριοποιείται:
στο χώρο των υπαίθριων αθλητικών δραστηριοτήτων με διοργανώσεις μονοήμερων ή πολυήμερων ποδηλατικών, ορειβατικών ή multisport εκδρομών,
στο χώρο του αγωνιστικού αθλητισμού με ποδηλατικούς, τρεξιματικούς αγώνες και multisport event,
στον χώρο του μαζικού αθλητισμού μέσω ποδηλατικών εκδηλώσεων ψυχαγωγικού ή κοινωνικού χαρακτήρα ή ποδηλατικών camp.
Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Κύριες περιοχές ενδιαφέροντος αποτελούν ο Όλυμπος, ο Κίσσαβος, τα Μετέωρα, τα παράλια Λάρισας, η λίμνη Πλαστήρα, οι Δελφοί.
Οι ιδρυτές της Cycling Hellas (Δαλαβίκας Κώστας και Τσεσμετζίδου Δέσποινα) είναι εκπαιδευμένοι αθλητές, προπονητές και οδηγοί, ικανοί και έμπειροι με τους συνεργάτες τους να προσφέρουν εξαιρετικές διοργανώσεις & υπηρεσίες.
Η Cycling Hellas έχει στο ενεργητικό της πολύ επιτυχημένες καθιερωμένες και επαναλαμβανόμενες αθλητικές διοργανώσεις και εκδηλώσεις στην περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας:
• Το “Tour of Daphne”, το καινοτόμο, Cyclosportive-mythical event 230 χιλιομέτρων, που συνδέει την ιστορία, τη μυθολογία, τον πολιτισμό , τον αθλητισμό και τον τουρισμό!
Τα “Meteora MTB race”,τον εκπληκτικό αγώνα ΜΤΒ στα Ιερά και επιβλητικά Μετέωρα με μεγάλη συμμετοχή αθλητών!
• Το 2018 διοργανώνει και καθιερώνει
- τον “ Olympus Duathlon Cycle & ride with the Gods αγώνα διάθλου (ποδήλατο+ ορεινό τρέξιμο) στο Μυθικό βουνό των Θεών Όλυμπο.
- τον “Kissavos Vertical race” αγώνα ορεινού τρεξίματος στον Κίσσαβο.
Τα παραπάνω event προωθούνται έξω από τα σύνορα της χώρας , με στόχο την διεθνή προβολή και συμμετοχή αθλητών εκτός Ελλάδας.
H Cyclinghellas κάθε χρόνο μαζί με τον Ποδηλατικό Αθλητικό Σύλλογο ΠΗΝΕΙΟ συνδιοργανώνει τις καθιερωμένες ποδηλατικές αναβάσεις “Ανάβαση Ανατολής”, “Ανάβαση Λιβαδίου”, “Ανάβαση Καλλιπεύκης”.
Η Cyclinghellas επιπλέον έχει στο ενεργητικό της το πολύ επιτυχημένο “Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μάραθων ΜΤΒ” που διεξήχθη το 2016, τον άρτια διοργανωμένο διήμερο ποδηλατικό αγώνα “ Kissavos Road Tour” , το “Γύρο Κισσάβου ΜΤΒ”, την “Ποδηλατοδρομία Κοινωνικής Αλληλεγγύης” – τεράστια σε πλήθος ποδηλατική εκδήλωση για φιλανθρωπικό σκοπό και την “Ποδηλατοδρομία Tour De Larissa”- ποδηλατική εκδήλωση αφιερωμένη στις μικρές ηλικίες για ψυχαγωγικό σκοπό.
H Cycling Hellas αποτελεί τον μέγα χορηγό και υποστηρικτή του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ. Αναγνωρίζοντας τις δυναμικές προσπάθειες της Cycling Hellas και του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ με τον οποίο συνεργάζεται στενά στις δράσεις της , αρωγοί, συνδιοργανωτές και υποστηρικτές στέκονται η Περιφέρεια Θεσσαλίας, η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, οι Τοπικοί Δήμοι, οι Τοπικοί φορείς, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, εθελοντές, βοηθοί, ΜΜΕ, πολλοί χορηγοί με απώτερο στόχο να συμβάλλουν όλοι μαζί στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής καθώς και στην ανάδειξη πολιτιστικών ,ιστορικών στοιχείων και τοπικών προϊόντων.
Από το 2017 στον κύκλο των δραστηριοτήτων της Cycling Hellas εντάσσονται :
- ποδηλατικές εκδρομές (μονοήμερες /διήμερες/πολυήμερες).
- ορειβατικές εκδρομές (μονοήμερες /διήμερες/πολυήμερες).
- multisport εκδρομές (ποδηλασία, πεζοπορία –hiking, κολύμπι, αναρρίχηση, καγιάκ, Yoga, επίσκεψη σε μουσεία ή περιοχές με αρχαιολογικό ενδιαφέρον).
Οι δραστηριότητες απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και υλοποιούνται με παράλληλες ξεναγήσεις σε ιστορικά ή πολιτιστικά ή θρησκευτικά μνημεία και αξιοθέατα της περιοχής . Σε όλες τις εκδρομές προβάλλονται τα διαφορετικά μυθολογικά ή ιστορικά ή πολιτιστικά ή θρησκευτικά στοιχεία και η Ελληνική κουζίνα και η ξεχωριστή φιλοξενία των περιοχών δράσης.
Η Cycling Hellas μπορεί να ενοικιάσει πλήρη και σύγχρονο τεχνικό εξοπλισμό (ποδήλατα trekking, fitness, MTB, δρόμου, κράνη, αξεσουάρ και να παρέχει διαμονή σε σύγχρονα και πολυτελή ξενοδοχειακά συγκροτήματα.
Μπορεί να ενοικιάσει όλο τον εξοπλισμό διοργάνωσης αθλητικού event (μπαλόνι, κιγκλιδώματα, κώνους, γραμματεία, μικροφωνική και ηχητική κάλυψη) ή αναλαμβάνει σε συνεργασία με φορείς και συλλόγους την υποστήριξη αθλητικών event.
Μπορεί να διοργανώσει παράλληλες ποδηλατικές δράσεις και παιχνίδια σε υπαίθριους χώρους για την απασχόληση παιδιών από 4-15 χρονών.
Παρακαλούμε αν έχετε κάποιο αίτημα ή ενδιαφέρον για κάποια εκδήλωση, ή αθλητική διοργάνωση, ή κάποιο εκδρομικό ποδηλατικό ή ορειβατικό πακέτο όπως μας ενημερώσετε έγκαιρα, έτσι ώστε να έχουμε τον χρόνο για μια σωστή οργάνωση και εκτέλεση αυτού που επιθυμείτε.
Απευθυνθείτε στο www.cyclinghellas.gr για να διαλέξετε την εκδρομή που σας ταιριάζει ανάλογα τη φυσική σας κατάσταση,το επίπεδο δυσκολίας και ετοιμαστείτε να ζήσετε μοναδικές στιγμές με την υπογραφή της Cyclinghellas.
Αν έχετε προτάσεις που μπορούμε να υποστηρίξουμε, θα χαρούμε να τις ακούσουμε και να τις υλοποιήσουμε μαζί.
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.cyclinghellas.gr για περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας , τους ιδιοκτήτες, τους εθελοντές ή συνεργάτες μας. Το site βρίσκεται σε συνεχή ανανέωση και αναβάθμιση.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε: Hρώων Πολυτεχνείου 98 Λάρισα τηλ. 2410552815, 6944255177 Δέσποινα Τσεσμετζίδου – Δαλαβίκα 6944226876 Κώστας Δαλαβίκας. Επικοινωνήστε με e-mail: info@cyclinghellas.gr. Γνωρίστε μας και κάντε like στο on FB: https://www.facebook.com/cyclinghellas/ & https://www.facebook.com/tour.of.daphne/ & https://www.facebook.com/Kissavos.Vertical.Race/ & https://www.facebook.com/Olympus.Duathlon/

Επισκεφθείτε τη cyclinghellas.gr

Cycling Hellas @ facebook