Η ιστορία του καταστήματος

Δαλαβίκαςbikes

Το κατάστημα «Δαλαβίκας bikes» δραστηριοποιείται στο χώρο του ποδηλάτου από το 2000, επί της Ηρώων Πολυτεχνείου στη Λάρισα, ακολουθώντας την εξέλιξη των ποδηλατικών προϊόντων και της ποδηλατικής τεχνολογίας. Διαθέτει ιδιαίτερα δυναμική παρουσία στο χώρο και αναγνωρισιμότητα, εξυπηρετώντας όχι μόνο την τοπική αγορά, αλλά και τις ανάγκες καταναλωτών και φίλων του ποδηλάτου από όλη την Ελλάδα.

Το κατάστημα «Δαλαβίκας bikes» όλα αυτά τα χρόνια με συνέχεια και συνέπεια, υπηρετεί, στηρίζει και προωθεί το ποδήλατο και την ποδηλασία. Από το  2011 αποτελεί τον μέγα χορηγό και αρωγό του Ποδηλατικού Αθλητικού Συλλόγου ΠΗΝΕΙΟΣ, ενώ οι ιδιοκτήτες Δαλαβίκας Κώστας και Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα έχουν έντονη αθλητική και αγωνιστική παρουσία στην ποδηλασία, στην διοργάνωση ποδηλατικών αγώνων και άλλων σχετικών εκδηλώσεων, υποστηρίζοντας το τρίπτυχο αθλητισμός, οικολογία, εναλλακτικός τρόπος ζωής...

Στο νέο κατάστημα που λειτουργεί στην Ηρώων Πολυτεχνείου 98 σε ένα μοντέρνο και μεγάλο εκθεσιακό χώρο 400τ.μ. θα βρείτε ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη, μια πλήρη έκθεση όλων των ειδών ποδηλάτων και προϊόντων από καταξιωμένες εταιρίες στο χώρο του ποδηλάτου, όπως: BIANCHI, CANNONDALE, FOCUS, WILIER, CUBE, CIPOLLINI, CERVELO, BALLISTIC, CLERMONT, CAMPAGNOLO, SHIMANO, CONTINENTAL, MAVIC, SCHWALBE, TUFO, SMP, SAN MARCO, BICYCLE LINE, SANTINI, ENDURA, FSA, ROTOR, KASK, FIZIK, GAERNE, SIDI κ.α., ικανοποιώντας και τις πιο απαιτητικές ποδηλατικές σας ανάγκες. Τεράστια ποικιλία σε επώνυμα αξεσουάρ, ανταλλακτικά, ρουχισμό είναι στη διάθεσή σας, ικανή να εξυπηρετήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου ποδηλάτη.

Σε ένα ξεχωριστό, πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο χώρο παρέχεται εξειδικευμένο service, από άρτια εκπαιδευμένο τεχνικό προσωπικό, έτοιμο να λύσει οποιαδήποτε ποδηλατική απορία. Το κατάστημά διαθέτει σύστημα σωματομέτρησης-bike fitting , προκειμένου να προσδιοριστεί με απόλυτη ακρίβεια το μέγεθος του ποδηλάτου που αντιστοιχεί σε σας, με βάση τα σωματομετρικά σας στοιχεία. Τώρα και με νέα υπηρεσία κοντά σας «Βike Delivery Service» με παραλαβή του ποδηλάτου από το σπίτι σας, για επισκευή – αναβαθμίσεις- μετατροπές – αναπαλαιώσεις και παράδοση στο σπίτι σας.

Τέλος η επιχείρηση «Δαλαβίκαςbikes» από το 2015 μέσω του τμήματός της  www.cyclinghellas.gr  δραστηριοποιείται:

- Ποδηλατικές εκδρομές (μονοήμερες αποδράσεις).

- Ποδηλατικές διακοπές (πολυήμερες).

- Μultisport εκδρομές (συνδυάζουν ποδηλασία & πεζοπορία).

- Σχολικές εκδρομές.

- Ενοικιάσεις ποδηλάτων.

- Ποδηλατικούς αγώνες.

   Οι δραστηριότητες αυτές υλοποιούνται στον ευρύτερο γεωγραφικό χώρο της Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Κύριες περιοχές ενδιαφέροντος αποτελούν ο Όλυμπος, ο Κίσσαβος, τα Μετέωρα, τα παράλια Λάρισας, η λίμνη Πλαστήρα, οι Δελφοί.

Η πολυετής πείρα, η πλούσια και πολύπλευρη γνώση αλλά κυρίως η αγάπη και το πάθος μας για το ποδήλατο, σε συνδυασμό με τον σεβασμό μας στον πελάτη και φίλο του ποδηλάτου, αποτελούν την μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που σας προσφέρουμε.