Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα homooz.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου

Σε ένα μπολ χτυπάτε 5 αυγά προσθέτετε λίγο ½ ποτήρι φυτικό γάλα,

ελάχιστο αλάτι, 2 κουταλιές σιρόπι αγαύης και τέλος αλεύρι βρώμης (θα προκύψει αν χτυπήσετε στο μπλέντερ νιφάδες βρώμης) όσο πάρει ώστε να γίνει χυλός.

Σε τηγάνι αντικολλητικό κεραμικό κατά προτίμηση τα τηγανίζεετε σε σιγανή φωτιά.

Τα σερβίρετε με μέλι και κανέλα ή ξηρούς καρπούς ή ότι άλλο επιθυμείτε.

Στην ίδια συνταγή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ολόκληρη τη νιφάδα βρώμης και να τηγανίσετε σε χαμηλή φωτιά.


Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.

Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα