Χρησιμοποιούμε cookies που μας επιτρέπουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Κάνοντας κλικ στο "Αποδέχομαι" ή συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα homooz.gr συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε σχετικά στην Πολιτική Απορρήτου

Υλικά

75 γρ νιφάδες βρώμης (κουάκερ) (3/4 της κούπας)

150 γρ σοκολάτα κουβερτούρα

75 γρ γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο

Εκτέλεση

1) Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι.

2) Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου.

3) Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα.

4) Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν.


Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις συνταγές θα τα βρείτε σε βιολογικά καταστήματα.

Πρόκειται για δοκιμασμένες συνταγές με αυστηρούς κριτές τα παιδιά μου!

Τσεσμετζίδου- Δαλαβίκα Δέσποινα