Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Zenit Ξύλινο Τρίκυκλο Ποδηλατάκι Trike 2 σε 1 red Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Zenit Ξύλινο Τρίκυκλο Ποδηλατάκι Trike 2 σε 1 red

Zenit  Ξύλινο Τρίκυκλο Ποδηλατάκι Trike 2 σε 1 red.Δαλαβίκας Bikes ότι αφορά στο ποδήλατο! Εδώ βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ποδηλατικά αξεσουάρ, παιδικά ποδήλατα & οχήματα, τρίκυκλα, ισορροπίας & πατίνια!

79,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Zenit

Το πολυμορφικό ποδήλατο της εταιρίας Zenit υπόσχεται στα παιδιά ατελείωτες στιγμές παιχνιδιού και διασκέδασης! Βελτιώνει την ισορροπία του σώματος και βοηθάει στην ενδυνάμωση των ποδιών. Καθώς το παιδί μεγαλώνει μπορείτε να αφαιρέσετε την μια ρόδα από πίσω και να το μετατρέψετε σε δίκυκλο ποδήλατο ισορροπίας! Ο σκελετός του είναι κατασκευασμένος από πλακάζ θαλάσσης και οι ρόδες είναι σχεδιασμένες ώστε να είναι αθόρυβες. Κατάλληλο για εσωτερικό και εξωτερικό χώρο. Ηλικία: Από 1 μέχρι 3 ετών. Διαστάσεις: Π350 x Y380 x Β650 χιλ. ΑΦ

Ηλικία

Από 1 μέχρι 3 ετών

Διαστάσεις

Π350 x Y380 x Β650 χιλ.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: