Λόγω των συνθηκών του COVID-19 & του πολύ αυξημένου όγκου των παραγγελιών, προσωρινά θα δεχόμαστε μόνο παραγγελίες ποδηλάτων.
Παρακαλούμε πριν την τοποθέτηση παραγγελίας ποδηλάτου να επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης του ποδηλάτου σας.
Οι παραγγελίες σας δύναται να καθυστερήσουν έως και 20 μέρες.
Σας ζητούμε συγνώμη που προσωρινά αδυνατούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε παραγγελίες ποδηλατικών αξεσουάρ. Εργαζόμαστε σκληρά για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Birzman Velocity Road τρόμπα ποδηλάτου Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Birzman Velocity Road τρόμπα ποδηλάτου

Birzman Velocity Road τρόμπα ποδηλάτου δρόμου

38,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Birzman

Η Velocity είναι μια κομψή μίνι τρόμπα αλουμινίου με ικανότητα να φουσκώνει ελαστικά μέχρι 160 psi. Εξοπλισμένο με σωληνάκι επέκτασης που την καθιστά πιο γρήγορη και πιο εύκολη στο φούσκωμα των ελαστικών από ποτέ! Η ταχύτητα της οφείλεται στον καινοτόμο αντάπτορα βαλβίδας Snap-It.
Το Snap-It επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ρύθμιση της βαλβίδας με οποιαδήποτε βαλβίδα Presta χάρη στο διπλό σπείρωμα που σφίγγει τη βαλβίδα με ασφάλεια σε κάθε πλευρά. Η ταχύτητα, ο εξαιρετικός σχεδιασμός και η ευχρηστία κάνουν την Velocity την τρόμπα που θα θέλετε να έχετε μαζί σας σε κάθε σας βόλτα!
 

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: