Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

SELLE ITALIA SP-01 TI316 SUPERFLOW S σέλα ποδηλάτου πόλης Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

SELLE ITALIA SP-01 TI316 SUPERFLOW L σέλα ποδηλάτου πόλης

SELLE ITALIA SP-01 TI316 SUPERFLOW L σέλα ποδηλάτου πόλης. Στο Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σέλες της κορυφαίας εταιρείας Selle Italia

194,00 €
με Φ.Π.Α

Κατόπιν παραγγελίας

Selle Italia

Το SP-01 Superflow εισάγει μια επαναστατική αντίληψη του στυλ, συνδυάζοντας επιδέξια την άνεση, την αισθητική και την αντίσταση. Το καινοτόμο και προσαρμοστικό πίσω πλαίσιο που ακολουθεί την ειδική "κίνηση ανάρτησης" υποστηρίζει αποτελεσματικά την κίνηση της λεκάνης σας χωρίς να διακυβεύεται η σταθερότητά σας κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας. ο άψογος σχεδιασμός μεταφέρει τις εμπνεύσεις από τον κόσμο των αυτοκινητοβιομηχανιών, καθιστώντας το το πρώτο, λαμπρό σημείο αναφοράς μιας νέας ιδέας σέλας.

 

Χαρακτηριστικά:

• Βάρος: 206 g
• Ράγα: TI 316 Tube 7 mm
• Διαστάσεις: 142x275 mm

• Κατηγορία: Performance

 

Τεχνολογίες:

SuperFlow: Η τεχνολογία SuperFlow μειώνει δραστικά όλους τους φυσικούς περιορισμούς που προκαλούνται από παρατεταμένη πίεση στην ευαίσθητη περιοχή.
Fibra-Tek: Τεχνικό κάλυμμα μικροϊνών που εγγυάται ανθεκτική διάρκεια ζωής σε πολύ μικρό βάρος.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: