Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

SELLE ITALIA IRON EVO TI316 SUPERFLOW SD σέλα ποδηλάτου πόλης Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

SELLE ITALIA IRON EVO TI316 SUPERFLOW SD σέλα ποδηλάτου πόλης

SELLE ITALIA IRON EVO TI316 SUPERFLOW SD  σέλα ποδηλάτου πόλης. Στο Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σέλες της κορυφαίας εταιρείας Selle Italia

180,00 €
με Φ.Π.Α

Κατόπιν παραγγελίας

Selle Italia

Η Iron Evo Kit Carbon Superflow SD είναι μια σέλα που αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε στην εικόνα και την ομοιότητα των τριαθλητών. Αγωνιστική εμφάνιση και "απλοποιημένα" κόκκινα ένθετα Ironman, ενώ η ορατότητα και η ασφάλεια είναι εγγυημένα από το φθορίζον ένθετο στο πίσω μέρος της σέλας.

Το σχήμα, κανονικό και συμπαγές και με ανασχεδιασμένο εμπρόσθιο τμήμα, είναι ικανό να προσαρμοστεί στις ανάγκες καθισμάτων του triathlete. Το αυξημένο πλάτος του εμπρός είναι μια εγγύηση άνεση χωρίς συμβιβασμό, ενώ η σταθερή και αποτελεσματική τοποθέτηση στη σέλα καθίσταται από το μαξιλαράκι μαλακής πυκνότητας.

Χαρακτηριστικά:
• Βάρος: 245 g
• Ράγα: TI 316 7 mm
• Διαστάσεις: 132x256 mm

 

Τεχνολογίες:

SuperFlow: Η τεχνολογία SuperFlow μειώνει δραστικά όλους τους φυσικούς περιορισμούς που προκαλούνται από παρατεταμένη πίεση στην ευαίσθητη περιοχή
Extra Grip: Υψηλή ποιότητα επιφάνειας που εξασφαλίζει μέγιστο grip στη σέλα κατά τη διάρκεια της βόλτας σας.

Duro-Tek: Τεχνικό κάλυμμα που εγγυάται μια ισχυρή και ανθεκτική διάρκεια ζωής.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: