Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

SELLE ITALIA X-LR TI316 SUPERFLOW S σέλα ποδηλάτου πόλης Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

SELLE ITALIA X-LR TI316 SUPERFLOW S σέλα ποδηλάτου πόλης

SELLE ITALIA X-LR TI316 SUPERFLOW S  σέλα ποδηλάτου πόλης. Στο Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε σέλες της κορυφαίας εταιρείας Selle Italia

169,00 €
με Φ.Π.Α

Κατόπιν παραγγελίας

Selle Italia

Η σέλα που χρησιμοποιείται περισσότερο, πωλείται και προτιμάται από εκείνους για τους οποίους η ποδηλασία δεν είναι μόνο ένα πάθος, αλλά και ένα μέσο για τη δοκιμή των ορίων ενός ατόμου. Η χρήση υλικών όπως το carbon και το αεροδυναμικό προφίλ το καθιστούν καινοτόμο παράδειγμα σχεδιασμού και χωρίς αμφιβολία μία από τις πιο αξιόπιστες σέλες για το δρόμο.

 

Τεχνολογίες:

SuperFlow:Η τεχνολογία SuperFlow μειώνει δραστικά όλους τους φυσικούς περιορισμούς που προκαλούνται από παρατεταμένη πίεση στην ευαίσθητη περιοχή.

Double Density: Διπλή επένδυση που εξασφαλίζει άνεση για όλες τις καταστάσεις.
Reinforced Edges: Οι ενισχυμένες άκρες χρησιμοποιούνται για την προστασία της πλευράς του καλύμματος της σέλλας από τις κρούσεις.

 

Χαρακτηριστικά:

• Βάρος: 165 g
• Κάλυμμα: Fibra-Tek
• Μεγέθος: 131 x 266 mm
• Ράγα: TI 316 Tube 7 mm

• Χρήση: Racing
• Χρώμα : Μαύρο

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: