Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Σέλα SMP T4 Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

SMP T4 σέλα ποδηλάτου road- TT

SMP T4 σέλα ποδηλάτου road- TT. Δαλαβίκας bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο. Εδώ θα βρείτε σέλες ποδηλάτου της κορυφαίας εταιρείας SMP.

205,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

SMP

Σέλα SMP T4

Κεντρικό κανάλι : το αποτέλεσμα των εκτεταμένων βιομετρικών μελετών για την θέση της σέλας και τη δομή του ανθρώπινου πυέλου, οδήγησε την Selle Smp να κατασκευάσει το κεντρικό κανάλι ανοιχτό από εμπρός μέχρι πίσω.

Ανεξάρτητα από τη θέση που κάθεται ο τριαθλητής, προστατέυει από τους κραδασμούς τις περινεϊκές δομές. Προωθεί πολύ τον εξαερισμό της περιοχής των γεννητικών οργάνων και την αποστράγγιση των υδάτων.

Μύτη σχήματος ράμφος αετού: Το αποκλειστική πατέντα της μύτης προστατέυει την ουρο-γεννητική περιοχή, ακόμα και από τις εξαιρετικά χαμηλές θέσεις οδήγησης , χαρακτηριστικό της τριαθλητικής οδήγησης , και επίσης επιτρέπει την ασφαλή και φιλική πρός το ποδήλατο στην θέση στάθμευσης από την μεταβατική περιοχή.

Πίσω Λογότυπο: η δομή του λογότυπου Selle SMP και το ιδιαίτερο σχήμα του αποτελεί εξαιρετική λύση για την στάθμευση του ποδηλάτου στον σωλήνα στην μεταβατική περιοχή.

Ράγες με αυξημένο μήκος: προσφέρει την ευρύτερη ρύθμιση που διατίθενται στην αγορά, δίνοντας σε κάθε ποδηλάτη την δυνατότητα να προσδιορίσει το τέλειο σημείο κατά την άποψη του για την τοποθέτηση της σέλας σε σχέση προς το τιμόνι, χαρακτηριστικό του τριάθλου.

 
Θέση οδήγησης: εγγυάται μέγιστη άνεση. Η χαρακτηριστική διαμόρφωση του πίσω μέρους της SMP, αν και λιγότερο εμφανής λόγω του παραγεμίσματος, διατηρείται επίσης στα μοντέλα Τ του τριάθλου, προκειμένου να παράσχει την απαραίτητη στήριξη στο σώμα μας κατά την διάρκεια του πεταλαρίσματος.

Features:

  • Weight: 295g
  • Dimensions: 246 x 135mm
  • Body: nylon 12 reinforced with carbon fibre
  • Cover: black leather or microfiber
  • Frame: AISI 304 stainless steel tube ø7,1mm

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: