Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Viga Περπατούρα με ξύλινα τουβλάκια Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Viga Περπατούρα με ξύλινα τουβλάκια

Viga Περπατούρα με ξύλινα τουβλάκια. Δαλαβίκας Bikes ότι αφορά στο ποδήλατο! Εδώ βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ποδηλατικά αξεσουάρ, παιδικά ποδήλατα & οχήματα, τρίκυκλα, ισορροπίας & πατίνια!

49,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Viga

Κλασική και διαχρονική περπατούρα με τουβλάκια από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο και ασφαλή μη τοξικά χρώματα της εταιρείας Viga. Περιέχει 36 τουβλάκια από μασίφ ξύλο σε διαφορετικά χρώματα και σχήματα. Η περπατούρα παρέχει στήριξη και ασφάλεια για τα πρώτα βήματα του παιδιού, ενώ η ενασχόληση με τα τουβλάκια εξασφαλίζει δημιουργικές ώρες παιχνιδιού, ανάπτυξη της αντίληψης και βελτίωση του συντονισμού χεριού-ματιού. Κατάλληλο από 1 ως 3 ετών. Διαστάσεις προϊόντος: 41x32,5x46 cm. Διαστάσεις συσκευασίας: 42x35x9 cm.

Ηλικία

Από 1 μέχρι 3 ετών

Διαστάσεις

Π410 x Y460 x Β330 χιλ.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: