Το κατάστημα Δαλαβίκας bikes, άμεσα μετά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, θα επικοινωνήσει μαζί σας με email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσει για τη διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης της παραγγελίας σας.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Globber Scooter Evo 5 in1 Comfort παιδικό Πατίνι- Scooter Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Globber Scooter Evo 5 in1 Comfort παιδικό Πατίνι- Scooter

Globber Scooter Evo 5 in 1 Comfort παιδικό Πατίνι- Scooter. Δαλαβίκας Bikes ότι αφορά στο ποδήλατο! Εδώ βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ποδηλατικά αξεσουάρ, παιδικά ποδήλατα, τρίκυκλα, ισορροπίας & πατίνια! 

109,99 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Globber

Globber Scooter Evo Comfort

Ένα απίθανο scooter με μοντέρνο σχέδιο, υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό και εκπαιδευτικά και ψυχαγωγικά οφέλη για τα παιδιά. Είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό σκούτερ. Με το αποσπώμενο κάθισμα, το GLOBBER Evo 5 in1 θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά ως τρίκυκλο για παιδιά άνω των 12 μηνών.Η αφαιρούμενη ράβδος στήριξης καθίσματος μετακινεί το κάθισμα προς τα επάνω και προς τα πίσω ταυτόχρονα για μέγιστη άνεση ενώ παράλληλα οι γονείς μπορούν να στηρίξουν τα παιδιά τους στη διαδικασία εκμάθησης. Στους 24 μήνες, το Evo 5 in1 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σκούτερ χάρη στο αφαιρούμενο κάθισμα και το τιμόνι.Με χαμηλή μεταλλική βάση, αφαιρούμενα υποπόδια παρέχουν μέγιστη ασφάλεια στο παιδί. Το τιμόνι μπορεί να ρυθμιστεί σε τρία διαφορετικά ύψη - ανάλογα με το ύψος του παιδιού σας.

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: