Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Πατίνι (Scooter) Seven Black Bird με 2 ρόδες (200mm) Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Πατίνι (Scooter) Disney Avengers με 2 ρόδες (200mm)

Πατίνι (Scooter) Disney Avengers με 2 ρόδες (200mm). Δαλαβίκας Bikes ότι αφορά στο ποδήλατο! Εδώ βρείτε μεγάλη ποικιλία σε παιδικά ποδηλατικά αξεσουάρ, παιδικά ποδήλατα, τρίκυκλα, ισορροπίας & πατίνια! 

115,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Disney

Πατίνι (Scooter) Disney Avengers με 2 ρόδες (200mm) για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης! Κατάλληλο για παιδιά ηλικίας 7+ ετών.

Το δίτροχο σκούτερ είναι τέλειο για παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους. Το μεγάλο εύρος ρύθμισης του τιμονιού διευκολύνει τα μεγαλύτερα ή τα μικρότερα παιδιά να το οδηγούν με ευκολία. Οι λαστιχένιες λαβές αυξάνουν την άνεση, η πλατφόρμα είναι ενισχυμένη με αντιολισθητικό υλικό που προστατεύει από τα γλιστρίματα. Οι τροχοί πολυουρεθάνης αυξάνουν την απορρόφηση κραδασμών κατά την οδήγηση σε ανώμαλες επιφάνειες και τα υψηλής ποιότητας ρουλεμάν ABEC-7 εξασφαλίζουν ομαλή οδήγηση.

Το σκούτερ διαθέτει ποδόφρενο για αυξημένη ασφάλεια και εύκολο βολικό σύστημα αναδίπλωσης.

Μέγιστο βάρος χρήστη: 100 κιλά

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: