Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Προσφορά ΚΟΝΤΕΡ SIGMA ROX 11.0 HR EVO set Παλμογράφος & GPS Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

ΚΟΝΤΕΡ SIGMA ROX 11.0 HR EVO set Παλμογράφος & GPS

ΚΟΝΤΕΡ SIGMA ROX 11.0  HR EVO set Παλμογράφος & GPS. Στο Δαλαβίκας bikes βρείτε όλα τα μοντέλα σε κοντέρ και παλμογράφους Sigma

-21,00 €
179,00 €
ΑΠΟ 200,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Sigma
  • Το ROX 11.1 EVO GPS bike computer είναι ο τέλειος σύντροφος για τους αθλητές επιδόσεων με υψηλές απαιτήσεις.

    Με βάρος μόλις 55γρ αυτός ο υπολογιστής ποδηλάτου κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμπαγή κατασκευή του, τη μοντέρνα σχεδίαση και το πλήθος λειτουργιών του.

    Διαθέτει έγχρωμη οθόνη 1.77-ιντσών με υψηλό contrast που προσαρμόζεται στο φως κάθε στιγμή. Μέσο της εφαρμογής SIGMA RIDE μπορείτε να ορίσετε τις πληροφορίες της κάθε οθόνης και από τα 5 μεγάλα κουμπιά να πλοηγηθείτε σε αυτές ακόμη και με γάντια.

    To ROX 11.1 EVO είναι εφοδιασμένο με Crash Alert όπου αυτόματα διαπιστώνει πιθανό ατύχημα και ενημερώνει μετά από 30 sec με SMS από την εφαρμογή Sigma Ride το πρόσωπο που έχετε επιλέξει σε περίπτωση ατυχήματος.

    Το ROX 11.1 EVO συνδέεται με την εφαρμογή komoot app στο smart phone σας που παραμένει στην τσέπη ή το σακίδιό σας. Ο κύκλος στην έγχρωμη οθόνη χρωματίζεται όταν φτάνει η στιγμή να αλλάξετε κατεύθυνση παρέχοντα μια εύκολη και αξιόπιστη πλοήγηση. Επιπλέον μπορείτε να σχεδιάσετε τη δική σας διαδρομή.

    Τα μέτρα που απομένουν πριν την επόμενη στροφή εμφανίζονται κάτω από τον κύκλο με την ένδειξη κατεύθυνσης. Χάρη στα πρωτόκολλα ANT+ και BLE, δίνεται η δυνατότητα σύνδεσης με παλμογράφο, βατόμετρο και αισθητήρα στροφών.

    Το ROX 11.1 EVO είναι έτοιμο να συνδεθεί με ηλεκτρικής υποβοήθησης παρέχοντας ενδείξεις για την πορεία, τη ρύθμιση υποβοήθησης και την μπαταρία.

    Η βάση Overclamp Butler είναι διαθέσιμη στην έκδοση μαζί με παλμογράφο και αισθητήρες ώστε να ευθυγραμμίσετε το ROX 11.1 EVO bike computer με το λαιμό σας ακόμη και αν έχετε πολύ κοντό λαιμό. Η βάση Butler ταιριάζει σε όλα τα τιμόνια από 31.8 έως 35χιλ.

    Περιέχει ζώνη παλμών.

     

    • Δυνατότητα σύνδεσης με υπολογιστή:Ναι
    • Ένδειξη θερμοκρασίας:Ναι
    • Αλτίμετρο:Ναι
    • Στροφές πεταλιών:Ναι
    • Δέκτης GPS:Ναι
    • Παρακολούθηση πολλαπλών ποδηλάτων:Ναι
    • Καρδιακοί παλμοί:Ναι
    • Τύπος αισθητήρων:Ασύρματοι
    • Φωτιζόμενη οθόνη:Ναι

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: