Λόγω των συνθηκών του COVID-19 & του πολύ αυξημένου όγκου των παραγγελιών, προσωρινά θα δεχόμαστε μόνο παραγγελίες ποδηλάτων.
Παρακαλούμε πριν την τοποθέτηση παραγγελίας ποδηλάτου να επικοινωνήστε μαζί μας με email ή τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα και το χρόνο παράδοσης του ποδηλάτου σας.
Οι παραγγελίες σας δύναται να καθυστερήσουν έως και 20 μέρες.
Σας ζητούμε συγνώμη που προσωρινά αδυνατούμε να σας εξυπηρετήσουμε σε παραγγελίες ποδηλατικών αξεσουάρ. Εργαζόμαστε σκληρά για να επανέλθουμε σε κανονικούς ρυθμούς και να σας εξυπηρετήσουμε το συντομότερο δυνατόν.
Σας ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Polar M450 κοντέρ ποδηλάτου παλμογράφος Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Polar M450 κοντέρ ποδηλάτου παλμογράφος

Polar M450 κοντέρ ποδηλάτου, παλμογράφος. Στο Δαλαβίκας bikes βρείτε όλα τα μοντέλα σε κοντέρ και παλμογράφους polar

178,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Polar

Polar M450 ---- Ποδηλατικό computer με επικοινωνία Bluetooth Με μικρή οθόνη 1.4? και πλήκτρα, βάρος 51 γραμμάρια Φωτάκι LED με τρεις τρόπους λειτουργίας Αυτονομία 16 ωρών, με gps και παλμογράφο σε λειτουργία. Σύνδεση με την εξελιγμένη διαδικτυακή υπηρεσία Polar Flow ? επικοινωνεί και με άλλες εφαρμογές Με ενσωματωμένο gps, καταγραφή απόστασης ? ταχύτητας, αναλυτική απεικόνιση στο Polar Flow Με ενσωματωμένο αισθητήρα βαρομέτρου για ακριβείς μετρήσεις στοιχείων υψομέτρου Συμβατό με ποδηλατικούς αισθητήρες περιστροφών και ταχύτητας της Polar - και όχι μόνο Fitness test, orthostatic test, προπονητική επιβάρυνση και αποκατάσταση  Δυνατότητα αλλαγής βάσης με διαφορετικά χρώματα Σε έκδοση με πομπό Η7 («Μ450HR») και απλή χωρίς πομπό καρδιακής συχνότητας

Χαρακτηριστικά

ΤαχύμετροΝαι
ΣυνδεσιμότηταΑσύρματο
Σύνδεση με Η/ΥΝαι

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: