Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Electric Scooter Skateflash Urban Kids Ηλεκτρικό Πατίνι-Scoter Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Electric Scooter Skateflash Urban Kids Ηλεκτρικό Πατίνι-Scoter

Electric Scooter Skateflash Urban Kids Ηλεκτρικό Πατίνι-Scoter. Στο κατάστημα Δαλαβίκας bikes θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία σε ηλεκτρικά ποδήλατα, πατίνια και διάφορα παιδικά οχήματα.

129,00 €
με Φ.Π.Α

Ρωτήστε για τη διαθεσιμότητα

Skateflash

Electric Scooter Skateflash Urban Kids

Η Skateflash ήρθε να αλλάξει τα δεδομένα στα παιδικά πατίνια παρουσιάζοντας το νέο ηλεκτρικό πατίνι Urban Kids ιδανικό για παιδιά ηλικίας 6 – 9 ετών

Ο κινητήρας 120 Watt επιτρέπει μέγιστη ταχύτητα 10 km / h ικανή να δώσει χαρά στα παιδιά με ασφάλεια ενώ η μπαταρία επιτυγχάνει μεγάλη αυτονομία για να μετακινηθεί έως και 15 χιλιόμετρα. Το σύστημα αναδίπλωσης  το καθιστά εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση για να μην το αποχωριστούν ποτέ τα παιδιά σας!

SKATEFLASH – Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η SKATEFLASH είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της ηλεκτροκίνησης στην Ευρώπη και εδρεύει στην Βαλένθια της Ισπανίας.

Έχει ως αποκλειστική δραστηριότητα την κατασκευή και διάθεση ηλεκτροκίνητων οχημάτων όπως ηλεκτρικά scooters (πατίνια), ηλεκτρικά ποδήλατα, και hoverboards.
Είναι ευρέως γνωστή για τα προηγμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων της, όπως οι δυνατοί κινητήρες, η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το ξεχωριστό design, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Μέγεθος Τροχού: 5.7″ εμπρός & 5” πίσω
Μέγιστη Ταχύτητα: 4-6km/h
Ώρα Φόρτισης: 1-2h
Ισχύς Κινητήρα: 120W
Μπαταρία: Lithium battery 24V 2.0 Ah
Μέγιστη κλίση: 5º
Μέγιστο Επιτρεπτό Βάρος: 50 KG
Καθαρό Βάρος: 4,7 Kg
• Μικτό Βάρος: 5,1 Kg

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: