Δαλαβίκας Bikes, ότι αφορά στο ποδήλατο και στον ποδηλάτη! Εδώ θα βρείτε κορυφαίες μάρκες ποδηλάτων, ποδηλατικών αξεσουάρ & ανταλλακτικών. Μεγάλη ποικιλία σε ποδήλατα πόλης, βουνού, trekking, fitness, δρόμου & ηλεκτρικά. Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία παιδικών ποδηλατικών αξεσουάρ για τον μικρό ποδηλάτη!
Σας ευχαριστούμε για την προτίμηση!

Πληροφορίες

Δε βρήκατε το ποδήλατο ή το αξεσουάρ που ψάχνατε;

Καλέστε μας στα 2410552815, 6944226876 ή στείλτε μας μήνυμα στο info@dalavikasbikes.gr για να το παραγγείλουμε!

Κράνος Suomy Timeless All - In Star Black/Yellow Dalavikas bikes Μεγαλύτερη προβολή

Κράνος Suomy Timeless All - In Star Black/Yellow

Κράνος Suomy Timeless All - In Star Black/Yellow

82,00 €
με Φ.Π.Α

Διαθέσιμο

Suomy

Κράνος Suomy Timeless All - In Star Black/Yellow

Περιγραφή:

Το βάρος είναι σίγουρα ο «στόχος» που επιτυγχάνεται με αυτό το νέο προϊόν. Ο στόχος της μείωσης του βάρους δεν αναιρεί την υψηλή ποιότητα του φινιρίσματος. Στην κορυφή, η εφαρμογή του ενισχυτικού και προστατευτικού δακτυλίου στο κάτω μέρος του κράνους. Αυτή η ιδιαιτερότητα, που υποτιμάται μερικές φορές από τους χρήστες, όχι μόνο εξασφαλίζει την ακαμψία και την ασφάλεια του κράνους. Μια λεπτομέρεια που πρέπει να λαμβάνετε υπόψη όταν επιλέγετε ένα κράνος.

Η γραμμή Star της TMLS ALL-IN χαρακτηρίζεται από μια μαύρη υφή που τοποθετείται σε μια ασημένια βάση στο πίσω μέρος του κράνους.

Μια σπορ εμφάνιση που συνδυάζει τα Fluo κίτρινα γραφικά με το chinstrap που είναι επίσης Fluo κίτρινο. Πρόκειται για ένα νέο, ευδιάκριτο και επιθετικό προϊόν, που προορίζεται για τους ποδηλάτες που αισθάνονται ....... ένα βήμα μπροστά από τους άλλους!

Κράνη πιστοποιημένα σύμφωνα με το πρότυπο EN 1078 logo ceCPSC, AS-NZS 2063 2008.

Shell sizeSizeCmInchesWeight
MXS - M54 - 586 3/4 - 7 1/4190gr
LL - XXL59 - 617 3/8 - 7 5/8210gr

Στην ίδια κατηγορία είναι και αυτά: